Pagina's

dinsdag 23 augustus 2011

Opbergdoos voor stempelsVandaag was zo een dagje dat er niet veel uit mijn handen kwam, eigenlijk heb ik de hele dag een beetje op de bank gehangen, wat gelezen en mijn lijf wat rust gegund.
Dit is op zijn tijd wel eens nodig ;)Maar tegen de avond was ik ook daar weer zat aan en stond deze doos die ik een tijdje geleden bij de kringloop kocht voor 50 cent me toch heel zielig aan te kijken;
geverfd was hij al een tijdje maar daar bleef het ook bij!


 Hij is bedoeld om mijn stempels op te bergen, op een scrapblog (ik weet helaas niet meer welk) zag ik het superidee om die in cd-doosjes op te bergen met een afdrukje op de voorkant zodat je ze allemaal gemakkelijk kan terugvinden. Ook dit had ik al gedaan dus nu moest alleen nog de doos afgewerkt worden en daar ben ik dan maar op mijn gemak aan begonnen. Eens ik daarmee bezig ben komt de zin vanzelf :)

Met een mooi vel papier van Pion Design (verkrijgbaar bij Your Zoap) is dit ook niet zo moeilijk, die zijn zo prachtig dat de ideeën om ermee aan de slag te gaan vanzelf ontstaan !
Nu ga ik lekker terug de bank op en vanavond vroeg mijn bedje in,
morgen weer een nieuwe dag :))
dinsdag 16 augustus 2011

Welkom in de inkomhal

Welkom in onze inkomhal!
De eerste foto is de muurkast waar je tegenaankijkt naast de trap als je binnenkomt!
De tweede is de voordeur waar je tegenaanwandelt als je van de trap afkomt.


Op deze plek naast de trap stond er eerst een grote grenenhouten boekenkast! Op de één of andere manier kreeg die hier een heel erg ondankbare plek omdat ik er steeds spulletjes in ging zetten waar ik ergens anders geen blijf mee wist.
Zo werd het een allegaartje van vanalles zonder echt één geheel te vormen.
Daarom besloot ik de boekenkast naar de hobbykamer te verhuizen (waar ze heel goed dienst doet) en dit kastje dat eerst in de slaapkamer stond naar de inkomhal!De spulletjes die er in de slaapkamer opstonden zijn bijna allemaal meeverhuisd, zoals het mooie gebed in de lijst en de foto van mijn grootouders.
Ook een paar sfeerlichtjes zijn aanwezig. Wij gebruiken enkel de voordeur en passeren hier dus heel erg vaak en dan vind ik dat het ook gezellig mag zijn.Jullie zien dat er weer wat spulletjes uit de hobbykamer naar hier verhuist zijn en dan is het natuurlijk leuk om te decoreren want het lijkt wel een eigen winkeltje :)Kaarsjes aan en lekker in mijn zeteltje met zicht op dit kastje genieten!


zondag 7 augustus 2011

Een beetje meer uitleg over mijn nieuwe blog!


Ja, want ik heb vandaag het besluit genomen dat dit mijn nieuwe blog word!

Wat is er nu precies aan de hand,
mijn google-account waar ik dus op blogger altijd mee heb ingelogd werkt niet meer;
het geeft aan dat ik minderjarig ben:((((
Na heel veel heen en weer gedoe heb ik besloten om hier mijn energie niet langer aan te besteden en gewoon een nieuw blog te beginnen,
simpelweg omdat ik jullie allemaal niet kan missen :))

Moest mijn oude blog toch nog terug opduiken (sommige hele lieve mensen proberen me hier nog steeds mee te helpen, waarvoor ik hun heel dankbaar ben!) dan importeer ik de mooiste foto's en berichten gewoon naar hier!

Maar waarom nu dit videofragment?

Als jullie even de tijd nemen om deze prachtige presentatie te bekijken dan zien jullie wat ik bedoel want deze video hielp me om alles los te laten!

Samen met jullie ga ik gewoon dit nieuwe blog opstarten vol goede moed en met veel zin en ik ben blij dat jullie al met zoveel samen met mij op deze 'trein' zitten.
Ik probeer jullie ook allemaal terug te vinden,
een heel werkje want ik moet me bij iedereen met mijn nieuwe account aanmelden maar het wordt toch al wat!
Bij de meeste heb ik ook een berichtje achtergelaten maar bij sommige ging dit zo moeilijk dat ik het ook maar even oversloeg, jullie staan intussen wel in mijn leeslijst dus ik kom later zeker ook bij jullie langs.

Het komt wel weer allemaal in orde, ik heb er goede moed in,
ook dankzij die lieverdjes die een link naar mijn nieuw blog plaatsen,
Dankjewel hoor aan de dames van 24 homes, Gerrie en Lilianne,
jullie zijn schatten!!!
En al mijn 'nieuwe' volgers natuurlijk ook ,
het geeft gewoon een heel goed gevoel dat jullie er weer 'bijna' allemaal zijn!
Dankjewel!

vrijdag 5 augustus 2011

Nieuwe blog

Om, tot nu toe onduidelijke redenen, verdween vanmiddag mijn vorige blog zomaar van het internet.
Al dat werk, al mijn foto's, gewoon weg!
Het lukt niet meer om in te loggen op mijn blog zodat ik ook niet meer aan mijn volgers kan of kan zien wie mij volgt, hééééééél erg jammer!
Hopelijk meld zich hier iedereen weer vlug terug aan en kan ik op deze manier ook jullie weer terugvinden?Lieve groetjes,
Sonja-Sezoentje